Freelance

MARK74 werkt als freelancer ook voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals uitgevers en reclamebureaus. De werkzaamheden lopen uiteen van (online)vormgeving en fotobewerking tot drukwerkvoorbereiding. De programma’s Indesign, Photoshop, Illustrator, Sketch kennen uiteraard geen geheimen meer.  
Op online gebied heb ik banners, website’s en Interaction design in opdracht van bureaus gedaan.
De reclamebureaus waar ik voor gewerkt heb, zijn onder meer; Escobar, Initium, JUMP! Communicatie, Cadform, Dartgroup, King Design en Yourzine.
Ik heb de vormgeving gedaan voor aansprekende tijdschriften zoals;
AutoWeek, HP/deTijd, MOTO73, Primo, Story, Vriendin, Weekend, 101 Woonideeën.

 • “In drukke tijden, als wij krap zitten op de studio huren wij graag Mark in om de studio bij Yourzine te versterken. Mark is flexibel en weet onze klussen altijd voor de deadline klaar te krijgen. Mark heeft aan een woord genoeg en zijn designs zijn altijd raak met de juiste look en feel. Ook zijn communicatie is duidelijk en gedegen.”
  Frank Rigters, campagnemanager
 • “Wij doen graag een beroep op Mark voor ontwerp en concept vraagstukken voor Initium Design. Door de jarenlange samenwerking kent Mark onze vaste opdrachtgevers goed en weet welke stijl en creativiteit in een opdracht gevraagd wordt. Voor Initium Mobile vragen wij Mark regelmatig om concepten mee uit te werken. Zijn creativiteit in de uitwerking is daarin uitmuntend en begeleid hij ook de uitwerking met de programmeurs waar nodig.”
  Martin Peters, Initium
 • “Mark is een snelle werker en hij denkt mee. Hij is flexibel en levert keurig werk af. Dat is enorm fijn als er bij ons met spoed extra mankracht nodig is.”
  Selma van der Meijs, Communicatieadviseur
 • “Werken met Mark geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken, pro-actief en weet de vraag van onze klanten perfect om te zetten in beelden en vormgeving. Mark heeft geen 8 tot 5 mentaliteit maar is uiterst flexibel als het echt even moet. Het mag voor zich spreken dat wij van Beyond DW Mark van harte kunnen aanbevelen.”
  Berry Faro Beyond DW
 • “Fijne gast die Mark. Aardig, betrouwbaar en een rustige werker die zich als een piranha vastbijt in een klus. Stoor hem niet tot het klaar is!”
  Maarten de Coninck, King Design